Hakeminen

Kuinka haet paikkaa asukkaaksemme:

Asukkaaksi Johanna-palvelutaloon tai muistisairaiden ryhmäkotiin haetaan kirjallisella hakemuksella, johon liitetään lääkärin lausunto palveluasumista varten ja tuloselvitys. Hakemus voi olla vapaamuotoinen tai voit noutaa tai pyytää lähettämään hakemuslomakkeen. Myös "hakemuslomake"-sivulla voit täyttää ja/tai tulostaa hakemuksen.

Voit myös kysyä kotikuntasi kannanottoa mahdolliseen maksusitoumukseen.

 Edellytämme hakijan henkilökohtaista tapaamista, jonka tarkoituksena on selvittää hakijan palveluntarpeen ja tarjoamamme palvelun vastaavuus.  Suosittelemme esimerkiksi muutaman viikon lomajaksoa Johanna-kodissa, jonka aikana voimme puolin ja toisin selvittää, onko Johanna-koti oikea paikka Sinulle.

Hakemus lähetetään osoitteella:Johanna-koti/johtaja Kariniemenkatu 22, 15140 LAHTI

Hakemuksen saatuamme ja hyväksyttyämme, se siirretään jonoon odottamaan sopivan kodin vapautumista. Otamme yhteyden Sinuun, kun paikka löytyy.

Lyhytaikaispaikan voi varata puhelinkeskustelulla ja tarvittaessa tapaamisella. Paikat ovat yleensä varattuja kuukausi-pari eteenpäin. Peruutuksia ja muutoksia tulee, joten pikaisenkin lomapaikan tarpeen yllättäessä kannattaa kysyä! 

 

 

 Palvelusetelipalveluntuottaja; tehostettu palveluasuminen, omaishoidettavien päivätoiminta, omaishoitajan vapaan aikainen hoito ja sosiaalihuoltolain mukainen lyhtyaikainen hoito, Lahti.

 

Tehostetun palveluasumisen palvelusetelipalveluntuottaja

Lahti, Peruspalvelukeskus Oivan ja Aavan alueen kunnat.

 

PalveluSantran rekisterissä. 

Vanhustyön keskusliiton jäsen.

Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) jäsen.

Suomen muistiasiantuntijat ry:n jäsen.

Lahden Eläkeläisjärjestöjen ja laitosten neuvottelukunnan jäsen.

 Yksityisten sosiaalipalveluntuottajien rekisterissä.

Ystäväpiiri-toiminta, Vanhustyön keskusliitto ja RAY (lue lisää virkistystoiminta-sivulta)