Ajankohtaista

 

Lähihoitaja, oletko työtä vailla? Tarjolla keikkaa tai pidempääkin sijaisuutta pätevälle, sitoutuvalle, luotettavalle tekijälle! Soita Sari 044-2615163

 

Katso virkistysohjelmamme VirkistystoimintaVirkistystoiminta-sivulta, ole hyvä!

Lahden Vanhainkotiyhdistys r.y.:n jäsenyys. Pienellä panoksella tuet vanhusten hyväksi tehtävää työtä! Yhdistyksen jäsenille jaetaan vuosikertomus ja he voivat osallistua yhdistyksen kokouksiin ja vaikuttaa Johanna-kodin toimintaan. Syyskokous vahvistaa talousarvion ja toimintasuunnitelman sekä valitsee hallituksen ja tilintarkastajat. Kevätkokous vahvistaa tilinpäätöksen. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus. Useat asukkaamme ovat yhdistyksen jäseniä, jäsenyys ei kuitenkaan ole edellytys paikan saamiselle. Jäseneksi voi vaivattomasti liittyä maksamalla yksityisen henkilön jäsenmaksun 30,-, kannatusjäsenmaksun 40,- tai yhteisöjäsenmaksun 200,- euroa. Tilinumero löytyy yhteystieto-sivulta. Kiitos kaikille viime vuoden jäsenille! Vuoden 2018 maksulappu postitetaan jäsenpostin mukana keväällä. Tervetuloa kaikki uudet jäsenet mukaan!

 *Asukashakemuksen tehneiden toivotaan päivittävän hakemustaan ottamalla silloin tällöin yhteyttä! Voit tehdä hakemuksen molemmille osastoillemme kätevästi täällä sivuillamme! Lyhytaikaispaikkavaraustilanne muuttuu jatkuvasti, joten kannatta aina kysellä!

Teksti lainattu ala-aulan taulun takaa:”Lahden Vanhainkotiyhdistyksen johtokunnan, Johanna-kodin monikymmenvuotiset, uskolliset jäsenet ja työntekijät. Vasemmalta edessä istumassa:rouvat Signe Boman ja Johanna (Hanna) Gejtel,Vasemmalta takana seisomassa: yhteiskoulun opettaja Anni Manninen, rouvat Johanna (Hanna) Sarlin, Betty Hanson ja Lempi Teivaala.                               Kuva on otettu v. 1932. Lahjoitettu Johanna-kodille 1954.                                                                                                                       

Johanna-kodin nimeä suunniteltaessa tahdottiin siitä tehdä kaima usealle sen uhrautuvalle työntekijälle ja kaima sille Johannalle, joka palveli Jeesusta ja Hänen opetuslapsiaan ja jolle enkelit pääsiäisaamuna ilmoittivat Vapahtajan ylösnousemuksesta. (Kts. Lk. 24:10 ja Lk. 8:3)"